Tokiga ex part 2

Jag har ju tidigare skrivit om tokiga ex och jag önskar att det inte fanns mer att skriva om det.. men tyvärr, det gör det.

I ett samtal med den ömme modern, (där hon tyckte att barnen skulle stå nakna i cykelförrådet, ni minns), tyckte jag att hon skulle ta sitt ansvar och höra av sig till barnens fader, min make, i saker som rör barnen.

Kvinnan sa att det hade hon gjort, hon hade visst hört av sig när det var föräldramöten och annat. Men att hon nu givit upp därför att hon aldrig fick något svar. Det visade sig senare att hon hade suttit och mailat till en adress som inte fanns!!

Hon berättade vidare att skulle vara ett föräldramöte i skolan, en torsdag, men tyvärr kunde inte maken åka dit, han hade sin egen skola, och det var ju synd.

Nåväl, dagarna gick och torsdagen kom och gick utan ett ljud från den ömme modern. För självklart ville maken ha en återkoppling rörande föräldramötet.

Till slut tog han kontakt med exet och undrade vad som hade hänt på mötet och varför han inte hört något och fick till svar.... Det fanns ingen överenskommelse om att hon var tvungen att ge någon återkoppling!!  Den ömme modern tycker alltså att hon gjort det hon ska genom att berätta ATT det är föräldramöte men att sedan berätta VAD som sagts behövde hon inte för det var inte överenskommet.

Jag själv trodde ju inte att man måste detaljstyra sånt utan tog det för självklart att kvinnan skulle berätta om vad som hänt. Ack så fel jag hade.

Nu har det gått några månader och vad jag vet så har inte barnen haft några fler aktiviteter i skolan, julen och ledigheten behöver inte diskuteras och framför allt, de verkar inte ha haft någon avslutning än för maken har inget hört. Men överenskommelsen gällde kanske bara en gång, inte framåt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

VAD RÄTT DU TÄNKT - TRODDE DU JA. FÖRSÖK VIDGA DINA VYER. TÄNK STORT. BLI VUXEN.

2008-12-26 @ 01:17:09
Postat av: Jag själv..

Så du skriker lilla gumman, det är väl inte fint!?

Vad skulle hända om jag "vidgade mina vyer" förutom att jag skulle se längre åt sidorna? När ska jag tänka stort? Vuxen blev jag för övrigt för ett bra tag sen.

Rätt tänkt.. ja, till och med ur lagens mening, Föräldrabalken 15 § närmare bestämt.

2008-12-26 @ 11:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0