Det finns pappskallar och så finns det pappskallar

I måndags fick Linda ett EKG fastklistrat på lilla kroppen och där skulle det sitta i ett dyng. Redan samma dag blev hon sjuk och på tisdagen var även jag sängliggande. Därför ringde jag till sjukhuset och kraxade fram att vi var dåliga men att vi lämnar apparaten så fort vi blir friska. Allt var frid och fröjd och de förstod.


I morse blir jag väckt av att en karl ringer och frågar efter Linda!! Jag säger att hon är sjuk och sover. Inte förens då berättar han att han ringer från Ackis och undrar varför vi inte kommit in med EKG-apparaten. När jag säger att det beror på att vi har influensan och att vi faktiskt ringt och meddelat detta svarar han bara att "jamen det har ju gått flera dagar"!!

Då talade jag om för honom mycket ingående och tydligt med den kyligaste röst man kan tänka att ja, det är fler än en dag sen den skulle vara tillbaka, det är två. Sen gick jag in på hur det är att ha influensa och att man INTE bör uppsöka sjukhus när man har det! Sen lade jag bara på... Det är inget jag är stolt över direkt men i allmänhet orkar jag inte med pappskallar och i synnerhet inte när jag inte är kry.


Men tänk va, vilken otur. Det är ju ett tag sen jag blev väckt av en karl och när jag äntligen blir det så är det av en pappskalle!!


Kommentarer
Postat av: sanna

Gud har sagt: Älska dem!!! . . . Men han sa aldrig att man skulle förstå sig på dem.

2009-01-22 @ 19:34:31
URL: http://sannado.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja ha ett par ord med den där guden!!

2009-01-22 @ 19:54:39
Postat av: Fredrik *Frisören

vilken bild =O)

2009-01-22 @ 22:03:13
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0