Rabiata LCHF:are

Jag är så trött, trött på dessa rabiata LCHF-anhängare. Jag har tidigare drivit en site, kost.ifokus.se och det gick jättebra tills dessa LCHF:are hittade sidan och bombade den med elaka kommentarer och en massa dumt ifrågasättande. Efter ett tag gav jag upp och lämnade över sidan till en annan som ville driva den.

Enligt dessa anhängare så är det kostrådgivarens, alltså mitt, och dietisternas fel att svenska folket är feta. Det är våra kostråd som orsakat fetma och olika sjukdomar. Jag vet att varken jag eller mina kollegor någonsin har rekommenerat läsk till bordsdryck, chips till mellis, färdigmat och smågodis varje dag!

Nu har LCHF:arna även hittat till min sida på passagen och jag blir bara så trött!

De skriker efter bevis på att min ”lära” är bra, vill ha bevis på att kolesterol är skadligt för kroppen, för att mättade fetter är ohäsosamma.
Men jag vet att det inte är någon idé att ens bemöta detta. För det första har jag inte några bevis utan det enda jag har att komma med är olika undersökningar och rapporter.
Men ni ska inte tro att det hjälper. Nejdå, dessa viftas bort i ett nafs. Det heter att undersökningarna är köpta av livsmedelsverket, dietister och andra.

Varför i hela friden måste de hacka på mig och mina kollegor hela tiden? Jag hackar inte på dem även om jag inte tror på deras sätt att förhålla sig till kost och motion.
Vore jag vegan skulle jag inte hänga på Scans hemsida, jag hänger heller inte på kommunitys för transor eftersom jag inte är det själv.

Jag säger inte att jag sitter inne med all kunskap och sanning. Men kom till mig med öppet sinne och utan ilska och skuldbeläggelse. Låt bli att kräva en massa svar av mig och ställ mig inte till svars för allt elände. Låt oss mötas och prata på ett vuxet, nyfiket och öppet sätt i stället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0