Ihopkört

Ibland händer det absolut ingenting om dagarna och ibland kör saker och ting ihop sig. Det är liksom ingen ordning på allting!
Idag kommer vår nya spis hem och det är inget vi tycker är trist på något sätt. Tvärt om, det är mer än nödvändigt för restaurangmat är dyrt och färdigmat är äckligt.
Spisen flyttar in till oss någon gång mellan sju och tio nu på förmiddagen. Vi vet ju att den inte kom mellan sju och åtta så det lär bli någon gång mellan åtta och tio.
Mitt i allt, eller rättare sagt tjugo i tio, ska sonen vara på vårdcentralen för att kolla om det är influensan eller något annat han lider av.
I vanliga fall hade han kunnat ta sig dit själv men inte nu när tempen står på runt fyrtio grader mest hela tiden. Vid den tempen kan allt och lite till hända, jag lovar!
Jo visst, klockan tio ska jag vara på ett möte också, det hade jag nästa glömt.

Därför håller vi tummarna för att spisen kommer nu så jag kan åka till mötet och maken ta sonen till VC. Om inte får jag drälla in på mötet när sonen har träffat läkaren och åter är i hemmets trygga vrå. Maken får då passa spisen men idag får han INTE fixa mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0