När jag ändå håller på med det här kan jag passa på att….

Visst är det otroligt så stora småsaker kan bli, hur mycket merjobb ett plockande kan bli? Ni kvinnor vet nog vad jag pratar om.
Min kollega spillde lite på gallret under kylskåpet och när hon torkade av det tänkte hon att “när jag ändå håller på med det här kan jag passa på att….” Det slutade med att det var fint under kyl och frys, båda gallren var diskade och halva huset var dammsuget. Bra jobbat där!

Idag så skulle jag göra lite plats i kastrullskåpet eftersom vi köpt ny kastrull igår. Jag öppnade och såg att det var dags för städning. Så ut med alla kastruller och när “jag ändå håller på med det kan jag ju passa på att…”
Det slutade med en storrensning bland kastrullerna och jag kastade gamla och dåliga pottor. Jag fortsatte städandet med att diska och handtorka alla kastruller och lock. Skåpet, lister och galler är tvättade och tillbakasatta. Allt bara för att jag skulle ge plats åt en ny kastrull.
Jag ska erkänna att det blev värre än så “för är jag ändå håller på med att städa skåp kan jag passa på att städa ur de andra skåpen också…”

Jag vet inte än hur den här dagen kommer att sluta men jag är säker på att jag kommer att passa på att göra en hel del!


Kommentarer
Postat av: Maritha

Rödvinet kan du få behålla för dig själv,dricker inte rödvin men däremot vittvin tackar jag inte nej till. Du...ditt inlägg...jag håller fullkomligt med dig om det...när jag ändå håller på...

2010-09-26 @ 14:34:20
URL: http://marithalp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0