Träning, träning och åter träning..

Gårdagens styrketräning känns fint i min kropp idag. Jag satsade på en ordentlig genomkörare och körde en hel del med fria vikter och det kändes bara fint.
Här i Uppsala har Actic två lokaler och nu har jag upptäckt den andra som är suverän. Det är gott om plats vid maskinerna och maksinparken är enorm. Det finns många konditionsmaskiner placerade lite här och var.
Dessutom finn det ett "tjejrum" med fria vikter och precis som det låter så är det enbart till för tjejer. Killarna har ett annat rum där de kan stå och svettas i fred. En del tycker det är könsdiskriminerande då man delar upp på det där sättet men jag tycker det är enbart positivt.
Det var en helt annan stämning där inne mot vad det är i den andra lokalen där män och kvinnor kör tillsammans. Där är det för övrigt inte många tjejer som tränar med fria vikter och man kan ju fundera på varför! ;)
Hur som helst, det var igår. Idag är det spinning som står på agendan och jag hoppas verkligen att det går bättre att spinna en eftermiddag än det gjorde senast jag morgonspinnade. Håll en tumme!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0