Vill inte... vill...

Jag sitter på jobbet och vill göra precis vad som helst utom att jobba. Jag har inte lust, jag vill inte, jag orkar inte jobba just nu.
Det finns så mycket annat jag hellre vill göra, saker som jag önskar jag hade mer tid för än jag har. I helgen började jag röja bland mina sysaker där hemma och just nu skulle jag vilja fortsätta med det. Jag vill planera och fixa min egen pysselhörna där jag kan sitta och skapa vad det än är jag håller på med för stunden.
Jag vill också hem och fortsätta handarbetet jag har börjat med.
Jag vill även börja med mina tavlor jag har planerat att göra. Tavlor som först var tänkta att sitta i vardagsrummet men har nu fått flytta in i sovrummet i stället, åtminstone i tanken.
Jag vill träna en massa just nu. Jag vill göra allt från tung styrketräning till Yoga för kropp och knopp och allt där emellan.
Jag vill fortsätta fixa där hemma… fixa med både möbler och själva längenheten. Vi har en del att göra och jag vill göra det NU.
Jag vill göra allt detta och lite till i detta nu. Det enda jag inte vill är att jobba och vad gör jag, vad är jag nödd och tvungen till? Jo jobba!

Nu är det dags att jag sätter igång… jag ska i alla fall försöka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0